FLY
the sky is the limit

Mijn naam is Pieter, aangenaam kennis te maken.


Ik woon in het mooie Den Haag en vertel je graag hoe ik mijn weg naar PSYCH-K® gevonden heb.
Het verhaal start dat ik tijdens de pandemie Long Covid kreeg, sindsdien is er veel veranderd.  Via mijn ergotherapeut heb ik ontdekt dat mind-body een grote impact maakt op het leven.

 


Ik heb ervaren dat een positieve mindset je leven versterkt en tot minder fysieke klachten kan leiden. 
PSYCH-K® is één van de snelste en effectiefste technieken om positieve veranderingen te maken in het leven. 

Ik begrijp dat dit zweverig klinkt, dat vond ik namelijk ook. Toch heeft deze techniek mij zo goed geholpen dat ik via Paula van der Werff inmiddels drie certificaten  heb en mooie veranderingen heb mogen meemaken. Waar ik gestart ben met het idee 'Baat het niet dan schaadt het niet' zie ik dat de resultaten voor zich spreken. 


PSYCH-K® is iets wat je zelf moet ervaren en is niet te vergelijken met andere technieken. Mocht je vragen hebben neem dan vrijblijvend contact op.  

    

Mijn missie:
FLY is een veilige plek om mensen los te koppelen van belemmerende overtuigingen zodat je beter in het leven staat. Door bij FLY een sessie te boeken steun je gelijk ook een goed doel, zodat we samen de wereld een stukje beter maken. 

Hieronder vind je enkele voorbeelden die ik persoonlijk heb ervaren:

Long Covid
Tijdens mijn Long Covid heb ik voor het eerst kennis gemaakt met PSYCH-K®. Dit was in een periode dat ik een terugval had gemaakt. Na één sessie bij de Ergotherapeut heb ik direct gemerkt dat ik weer een stap vooruit ging terwijl het daarvoor alleen maar slechter ging.
Daarnaast heb ik last gehad van overprikkeling in winkels, dit is aangepakt met een sessie waardoor ik weer gemakkelijk de winkels in kan.

Hoogtevrees
Hoogtevrees is altijd al iets geweest wat ik heb gehad. Nu ik daar een sessie op heb gedaan, kan ik rijden in de bergen zonder volledig in paniekzweet uit te barsten ondanks de hoogte.

Stress
Solliciteren levert stress op. Door deze stress weg te nemen, kan ik ontspannen het gesprek ingaan.

Stress
Bij een vervelend ongeluk was de eerste persoon die arriveerde emotioneel flink geraakt, wat spanning met zich mee bracht. Binnen 15 minuten heeft deze persoon samen met mij de stress een plekje kunnen gegeven en was de spanning weg.


PSYCH-K® ondersteund ook op onderwerpen als zelfliefde, eigenwaarde, kernwaarden van het leven, relaties, angst voor de dood en nog veel meer. 


De mogelijkheden zijn eindeloos, FLY the sky is the limit!

Empower jezelf met PSYCH-K®! Je kan in Den Haag en online de positieve veranderingen in je leven maken. 


 
 
 
E-mailen
LinkedIn