FLY
the sky is the limit


PSYCH-K®


PSHYCH-K® is een eenvoudige, maar krachtige manier, om onderbewuste saboterende overtuigingen te transformeren naar ondersteunende overtuigingen.  
Het heeft een unieke mix van oude en nieuwe technieken om aan body en mind te werken. Hierbij worden zowel het bewuste als onbewuste op één lijn gebracht. Je versterkt razend snel je mentale fitheid. 


Wist je dat 95% van wat je op een dag doet, denkt en hoe je reageert aangestuurd wordt vanuit het onderbewustzijn? Dit maakt het extra belangrijk dat in het onderbewustzijn staat wat ons ondersteund en niet afremd. Stop de gedachten en gewoonten die je in de weg zitten.Wat kunnen belemmerende overtuigingen zijn? Enkele voorbeelden:

 

Saboterende overtuigingen
Ik ben onzeker

Ik heb faalangst

Ik kan niet ….. 


Ik maak moeilijk nieuwe contacten
Ik vind het lastig om voor groepen te spreken

Ik vind solliciteren stressvol


Gedachten blijven in je hoofd malen
Ik doe er niet toe

Ik ben bang voor spinnen

Ondersteunende overtuigingen

Ik ben zelfverzekerd

Ik laat faalangst gemakkelijk los

Ik kan …..


Ik maak gemakkelijk nieuwe contacten

Ik spreek gemakkelijk en vrij voor groepen

Ik voel me rustig en kalm tijdens een sollicitatie


Ik laat gemakkelijk gedachten los

Ik ben goed genoeg  / Ik mag er zijn

Ik laat mijn angst voor spinnen los


Werk aan hoogtevrees, stoppen met roken of geef een stressvolle situatie een plek .

Met de juiste mindset gaat het allemaal gemakkelijker.

 Bij PSYCH-K® maken we gebruik van spiertesten om contact te maken met je onderbewustzijn.
Hierdoor krijg je inzicht hoe overtuigingen geprogrammeerd staan.
Wanneer deze overtuiging er negatief instaat, kunnen we middels een balans dit omzetten naar een positieve ondersteuning. Je zult merken dat de nieuwe stappen die je graag wilt maken gemakkelijker gaan.

Zet jezelf vrij van beperkingen.DISCLAIMER
Het PSYCH-K®-proces is strikt beperkt tot het veranderen van overtuigingen. Het doel is om de natuurlijke zelfhelende processen van de geest/het lichaam te activeren om aanvullend te zijn op, maar niet ter vervanging van, de gebruikelijke, normale en gangbare behandelingen en medische zorg die door gekwalificeerde artsen worden toegepast. Het PSYCH-K®-proces is niet bedoeld voor medische diagnoses. PSYCH-K® is ook niet bedoeld voor de behandeling, genezing of genezing van ziekten, aandoeningen, fysieke beperkingen, medische problemen of psychische stoornissen in chronische of acute vorm. PSYCH-K® vervangt op geen enkele manier passende medische zorg of professionele therapie voor mentale problemen. PSYCH-K® is geen medisch advies en mag niet als zodanig worden beschouwd. PSYCH-K® Health and Wellbeing Facilitation creëert geen arts-patiëntrelatie.

 
 
 
E-mailen
LinkedIn